Szűrés

Gyártó Szerint
Kialakítás Szerint
Felületcsoport Szerint

Házhozszállítás

Szállítás

35.000,- FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

Fizetési megoldás

TOP termékek

Kilincs, ajtókilincs termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate

Pénznem váltás

Látogató számláló

0
2
2
2
3
7
1

Hírek

2022.07.06 13:50
Kilincsek – apró, de fontos részletek

Meglétüket szinte már-már természetesnek vesszünk, olyannyira hozzászoktunk a mindennapokban ahhoz, hogy magától értetődően nyílászáróinkon kilincsek vannak. Funkcionalitásukból adódóan ezekkel nyitjuk-zárjuk kedvünkre ajtóinkat, ablakainkat, ám az ajtó- és ablakkilincsekben több is van, mint azt elsőre gondolnánk.

 

A kilincs az ajtón olyan, mint egy szép ékszer

Ha otthonunk berendezésénél tökéletes összhangra, lenyűgöző harmóniára törekszünk, szinte biztosan nem fogjuk fél vállról venni a ajtó- és/vagy ablakkilincsek kiválasztását sem. Annál is inkább nem, hiszen már a mondás is úgy tarja, az ördög a részletekben rejlik, ez pedig nagyon igaz a praktikus, ugyanakkor dizájnelemként sem utolsó kilincsekre.
Otthonunk arculatának kialakításakor érdemes némi időt szánnunk az apróbb, de jelentőségteljes részletek kitalálására is. Az ajtókilincsek, fogantyúk is ilyenek, mert igazi szemet gyönyörködtető dekorációs elemként is működnek, ha tudatosan választjuk ki ezeket.
Rozettás kilincs vagy címes? Klasszikus formatervezésű vagy modern dizájnelem, ami azonnal magára von majd minden tekintetet? Ezüst színű vagy patinás réz? A kilincsek sokszínű kínálata lehetővé teszi, hogy megtaláljuk az otthonunk stílusához, berendezéséhez, nem utolsó sorban pedig nyílászáróink típusához a tökéletesen passzoló, ugyanakkor hibátlanul záródó kilincseket. Az ajtókilincsek tulajdonképpen olyanok, mint az ékszerek – értéket képviselnek, miközben még a legegyszerűbb nyílászárókat is „felöltöztetik”.

 

Nem mindegy, hogyan választunk kültéri/beltéri ajtókilincseket

Amolyan egyszerű aranyszabályként elmondható, hogy kültéri kilincs esetében a kiválasztás fő szempontja mindig a biztonság legyen. Mivel tulajdonképpen egy kültéri kilinccsel nem csak az ajtót zárjuk be magunk után, de egyúttal a külvilágot is kizárjuk az otthonunkból, ezért fokozottan fontos, hogy döntésünket legfőképpen biztonsági tényezők befolyásolják. Beltéri ajtó- és ablakkilincsek esetében azonban már lehetünk engedékenyebbek is, így ezekben az esetekben már dönthetünk egyszerűen külcsín vagy megfizethetőség szerint is.

 

Minőségi, tartós ajtókilincsek nagy választékban

Webáruház készítés