Szűrés

Gyártó Szerint
Kialakítás Szerint
Felületcsoport Szerint

Házhozszállítás

Szállítás

35.000,- FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

Fizetési megoldás

TOP termékek

Kilincs, ajtókilincs termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate

Pénznem váltás

Látogató számláló

0
2
2
0
7
1
6

Hírek

2023.01.10 9:40
Fogantyúk otthonra, közintézményekbe

A minőségi kilincsek előnyeiről már számos alkalommal írtunk, így elérkezett annak is az ideje, hogy bővebben szót ejtsünk – az állandó készletünkön szintén megtalálható – különböző stílusú és kialakítású fogantyúkról is. Ahogy a kilincsekből, úgy ajtófogantyúkból is óriási a választék, így bizonyosan mindenki találhat az igényeihez, elképzeléseihez, sőt, még a pénztárcája „mélységéhez” is passzoló termékeket.

 

Milyen típusú fogantyúk léteznek?

Ajtófogantyúkat rendelhet szólóban vagy párban, szögletes, íves, kerek, szimmetrikus és aszimmetrikus kivitelben is. A fogantyúk nem csak fém- és üvegajtókhoz, de műanyag- és faajtókhoz is remekül passzolnak, csupán meg kell találnunk az ajtó típusához, stílusához tökéletesen illő modellt. Mivel a termékek funkcionalitása adott, ezért nagyobb hangsúlyt kap kiválasztásnál a fogantyúk kinézete, alapanyaga. Vásárlóink otthonra általában elegánsabb, patinásabb darabokat választanak, irodába a modern formatervezésű, dizájnos fogantyúk illenek, míg közintézményekbe a fő szempont, hogy a kiválasztott termék extrém igénybevétel mellett is megtartsa újszerű állapotát, könnyen tisztán tartható és adott esetben egyszerűen cserélhető legyen.

 

A rozsdamentes acél fogantyúk ellenállnak a nevességnek

A fogantyúk széles választékából érdemes kiemelnünk a különböző, minőségi fém alapanyagokból készült típusokat, amiknek a fő előnye, hogy ezek fokozottan ellenállóbbak, így az idő vasfoga sem tehet nagy kárt bennük. Népszerűek a rozsdamentes acélból készült fogantyúk is, mert ezek jól bírják a nevességet, a magas páratartalmat, így vizes helyiségekbe is ideális választások. A műanyag fogantyúk megfizethetőségük és változatos kivitelük miatt közkedveltek, míg az üveg fogantyúk olyan szemet gyönyörködtető darabok, amik az elegancia, a luxus stílusjegyeit is magukon hordozzák.

 

Fedezze fel hatalmas választékunkat, ha pedig kérdése van minőségi termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Fogantyúk cégek számára

Webáruház készítés