Szűrés

Gyártó Szerint
Kialakítás Szerint
Felületcsoport Szerint

Házhozszállítás

Szállítás

35.000,- FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

Fizetési megoldás

TOP termékek

Kilincs, ajtókilincs termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate

Pénznem váltás

Látogató számláló

0
2
2
2
3
6
7

Hírek

2023.12.08
Az univerzális gomb kilincsekről bővebben

Egy esztétikus és stílusos inox, réz vagy króm gomb kilincs elegáns és praktikus  - univerzális megoldást jelent fa, műanyag, üveg és fém ajtókhoz egyaránt. A megfelelő modell kiválasztásánál az elsődleges szempont az, hogy az ajtó csak az egyik, vagy mindkét oldalról nyitható-e. Az előbbi esetben érdemes a fixgombos, egyoldalas típust, az utóbbinál pedig gombpárt választani – bal vagy jobb oldalas verzióban - a nyitásiránynak megfelelően.

 

Stílusos szögletes, gömb és henger alakú gomb kilincsek

A döntéshez esztétikai szempontból elsősorban annak a belső térnek vagy szobáknak a stílusát érdemes figyelembe venni,  ahová a kilincs kerülni fog.

A szögletes alakú modellek ideális választást jelentenek modern, letisztult, elegáns környezetbe. A hengeres alakúak időtlen, klasszikus megjelenésüknek köszönhetően a legkülönfélébb stílusokhoz is harmonikusan illenek, és ergonomikus kialakításuknak köszönhetően rendkívül kényelmes használatot biztosítanak. A gömb alakúak szintén univerzális választást jelentenek, és egy kis finom játékosságot is adnak a térnek.

A díszesebb rozettás gomb-gomb garnitúrák exkluzív, elegáns stílust képviselnek, a különböző stílusok keverése pedig  érdekes, kontrasztos díszítésként szolgálhat a térben.

 

A gomb kilincsek praktikus előnyei

A forma kiválasztásánál érdemes mindemellett a praktikus szempontokat is figyelembe venni, hogy az ajtókat milyen gyakran és hányan zárják, és a forgó vagy a fixgombos változatot találjuk-e kényelmesebbnek.

A precízen kidolgozott, minőségi inox, króm és réz gomb kilincsek előnye, hogy rendkívül tartósak, ellenállnak a korróziónak és a külső behatásoknak, továbbá könnyű kezelhetőek, és egyszerűen tisztíthatóak.

Nézzen szét a kiváló minőségű és ár-érték arányú ajtókilincsek széles választékában, és találja meg az igényeinek megfelelő modellt!

 

Gombkilincsek szekrényajtókra, beltéri ajtókra

Webáruház készítés